Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell19g21kcal4.3g0g0.4g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka6.3g4.3kcal0.3g0.7g0.1g0.2g
Makaroni, keitetty, suolaa 25g24kcal0.8g4.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g99kcal10.8g11.2g1.2g0.8g
Valittu annoskoko54g49kcal5.4g5.6g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna27g25kcal2.7g2.8g0.3g0.2g
Arvot/100g100g92kcal10.1g10.5g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566