Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 10g3.5kcal0.5g0.2g0g0.2g
Paprika punainen 5g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Palvikinkku HK 3%3.8g3.8kcal0.7g0g0.1g0g
Sipuli, paistettu 2.5g2.5kcal0g0.1g0.2g0g
Oliiviöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Herkkusieni 5g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)2.5g5.1kcal0g1.2g0g0g
Kidneypapu, suolaliemessä10g11kcal0.8g1.8g0.1g0.8g
Papu valkoinen, keitetty 10g11kcal0.8g1.4g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g158kcal5.8g9.8g9.8g3.8g
Valittu annoskoko54g79kcal2.9g4.9g4.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna27g40kcal1.5g2.5g2.5g1g
Arvot/100g100g148kcal5.4g9.1g9.1g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613