Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu20g8.2kcal0g1.9g0g0.4g
Raparperi 13g4.5kcal0.1g0.7g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 3.3g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g17g65kcal0g16.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g156kcal0.2g38g0g1.2g
Valittu annoskoko54g78kcal0.1g19g0g0.6g
Annoskoko puolitettuna27g39kcal0.1g9.5g0g0.3g
Arvot/100g100g146kcal0.2g35.5g0g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970