Jauhelihaohukaiset

Sekoita ohukaistaikina, anna turvota 15 min. paista 10 isoa ohukaista.

Kuori hienonna sipuli, ruskista jauheliha.

Lisää sipulit ja anna niiden pehmetä, ripottele jauhot kypsän jauhelihan joukkoon ja sekoita, lisää vesi ja kiehauta.

kuutioi tomaatit ja sekoita jauhelihamuhennokseen.

Mausta suolalla ja pippurilla ja anna hautua hetki.

Levitä seos ohukaisille kääri ohukaiset rullalle ja lado vuokaan.

Ripottele päälle hiukan juustoraastetta ja kuorruta ohukaiset 200 asteessa 10 min.

Yks plätty 323,8 kcal

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Sini71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 4.7g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen16g5.2kcal0.5g0.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g18kcal2.1g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g203kcal7.2g9.2g15.4g0.6g
Valittu annoskoko54g102kcal3.6g4.6g7.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g51kcal1.8g2.3g3.9g0.2g
Arvot/100g100g190kcal6.7g8.6g14.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130387