Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 4.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen10g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika, punainen3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka2.6g0.3kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)9g8.5kcal2.1g0g0g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%8.7g5.2kcal0.3g0.6g0.2g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 15g8.4kcal0.2g2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g56kcal5.4g6.6g0.8g0.6g
Valittu annoskoko54g28kcal2.7g3.3g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g14kcal1.4g1.7g0.2g0.2g
Arvot/100g100g52kcal5g6.2g0.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634