Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 10g12kcal2.2g0g0.3g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 16g5.3kcal0.2g0.8g0g0.5g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g35kcal4.8g1.8g0.6g1g
Valittu annoskoko54g18kcal2.4g0.9g0.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g9kcal1.2g0.5g0.2g0.3g
Arvot/100g100g33kcal4.5g1.7g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=199346