Hortonomin hernekeitto

Kuori ja suikaloi porkkanat, keitä 5 min. Lisää hernekeittotiiviste purkista, kinkkusuikaleet ja kuumenna kiehuvaksi.

Mausta keitto sinapilla, valkosipulilla ja meiramilla tai timjamilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purkkihernekeitto (Jalostaja), annos 430g23g12kcal1.3g1.2g0.2g0g
Korpela ylikypsä saunapalvi, annos 350g8g8kcal1.4g0.1g0.2g0g
Porkkana 8g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Sinappi 0.9g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g49kcal5.4g3.6g1.2g0.4g
Valittu annoskoko54g25kcal2.7g1.8g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g12kcal1.4g0.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g46kcal5g3.4g1.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142580