Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g14g11kcal0.3g0.1g1g0g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 9g11kcal0.3g0.4g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g57kcal1.6g3.4g3.8g0.4g
Valittu annoskoko54g29kcal0.8g1.7g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g14kcal0.4g0.9g1g0.1g
Arvot/100g100g53kcal1.5g3.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302612