Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Lapinliha,poronkäristys 750g10g14kcal2.2g0.1g0.6g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow5.5g4.4kcal0.2g0.7g0g0.2g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g6.8g17kcal1.3g0g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g73kcal7.4g2g4.2g0.6g
Valittu annoskoko54g37kcal3.7g1g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g18kcal1.9g0.5g1.1g0.2g
Arvot/100g100g69kcal6.9g1.9g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209710