Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt14g6.3kcal0.4g0.7g0.2g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 11g8.5kcal1.9g0g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 14g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g58kcal5.2g6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko54g29kcal2.6g3g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna27g15kcal1.3g1.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g54kcal4.9g5.6g1.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519