Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)

Ainekset:

12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton

Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen

Ohje:

Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.

Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.

Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.

Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.

Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele lautaselle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kampasimpukka, annos 30g13g11kcal2.1g0.3g0.1g0g
Kvinoa, jyvät7g26kcal0.9g4.9g0.4g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Persilja 3.5g1kcal0g0g0g0.3g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g3.5g14kcal1.2g0g1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen7g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g118kcal8.8g11.2g4g1.4g
Valittu annoskoko54g59kcal4.4g5.6g2g0.7g
Annoskoko puolitettuna27g30kcal2.2g2.8g1g0.4g
Arvot/100g100g110kcal8.2g10.4g3.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296395