Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 7g2.5kcal0.3g0.1g0g0.2g
Lanttu 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 4.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Seiti pakaste 11g8.2kcal1.9g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g42kcal4.6g1.6g1.6g0.4g
Valittu annoskoko54g21kcal2.3g0.8g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g11kcal1.2g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g39kcal4.3g1.5g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315160