Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 3.6g4.8kcal0.3g0.6g0.1g0.2g
Papu valkoinen, keitetty 4g4.3kcal0.3g0.6g0g0.3g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kaali, valkokaali5.4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 7.1g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.9g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 2.7g8.5kcal0.7g1.2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g48kcal2.8g6.6g0.8g2g
Valittu annoskoko54g24kcal1.4g3.3g0.4g1g
Annoskoko puolitettuna27g12kcal0.7g1.7g0.2g0.5g
Arvot/100g100g45kcal2.6g6.1g0.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140916