Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 1.2g4.5kcal0g0.1g0.5g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g15g6.5kcal0.1g0.6g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g38g41kcal7.3g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g103kcal14.8g1.4g3.6g0g
Valittu annoskoko54g52kcal7.4g0.7g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna27g26kcal3.7g0.4g0.9g0g
Arvot/100g100g96kcal13.8g1.3g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204184