Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g5.8g13kcal0.6g1g0.9g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g8.1g4.9kcal0.1g1.1g0g0.1g
Lanttu 2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.7g1.9kcal0.1g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valio voi0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g51kcal1.6g5g2.8g0.4g
Valittu annoskoko54g25kcal0.8g2.5g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g13kcal0.4g1.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g47kcal1.5g4.6g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322484