Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 22g10kcal0.1g1.4g0.1g0.7g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 9g12kcal1g0g0.8g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 16g13kcal0.5g0.7g0.9g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g3.1g10kcal0.3g2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g120kcal3.8g15.6g3.8g2.2g
Valittu annoskoko54g60kcal1.9g7.8g1.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna27g30kcal1g3.9g1g0.6g
Arvot/100g100g111kcal3.5g14.5g3.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807