Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 33g14kcal3.2g0.1g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta8g23kcal1.2g0g2g0g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g3.4g20kcal0.8g0.2g1.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.2g17kcal0.1g0.2g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g212kcal10.8g1g18.4g0g
Valittu annoskoko54g106kcal5.4g0.5g9.2g0g
Annoskoko puolitettuna27g53kcal2.7g0.3g4.6g0g
Arvot/100g100g197kcal10g0.9g17.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761