Gluteenittomat riisipiirakat

Keitä riisipuuro jo edellisenä iltana jotta se ehtii jäähtyä.

Kun alat leipoa piirakoita, lisää puuroon 1 kananmuna.

KUORI
Mittaa kylmä vesi astiaan (2dl).

Lisää veteen psyllium (1tl) ja merisuola (1tl).

Anna psylliumin pehmetä hetki.

Lisää sitten tattarijauhot (200g n. 3dl).

Leivo kiinteäksi palloksi.

Nyt kuoritaikina on valmis leivottavaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Hanska1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, rainbow4.5g16kcal0.3g3.6g0g0g
Maito,kevyt (valio) 100g38g17kcal1.2g1.8g0.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.5g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 5g0kcal0g0g0g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Tattarijauho hieno (Keskisenmylly), annos 75g5g14kcal0.3g3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g99kcal4g16.8g1.6g0.8g
Valittu annoskoko54g50kcal2g8.4g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna27g25kcal1g4.2g0.4g0.2g
Arvot/100g100g92kcal3.7g15.6g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380157