Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g21g5kcal0.3g0.7g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka4.2g0.5kcal0g0g0g0g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g3.7g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g15kcal1g2.2g0g1g
Valittu annoskoko54g8kcal0.5g1.1g0g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g4kcal0.3g0.6g0g0.3g
Arvot/100g100g14kcal0.9g2g0g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405913