Pyrytuulian Lehtikaalimuhennos

251 g lehtikaali
1- 2 kpl (5 g) valkosipuli
57 g sipuli varsineen
4 dl (367 g) vettä
1 tl oliiviöljy
suola, mustapippuri

Lisää 1 tl oliiviöljyä kuumaan pannuun.

Lisää sipulit ja heti kohta lehtikaali.

Kutista ne ja lisää vesi ja mausteet.

Hauduta kypsäksi.

Yhdessä annoksessa on 172 kcal

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtikaali 20g7.8kcal0.7g0.8g0.1g0.4g
Sipuli 4.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g27kcal1.6g2.4g1g1g
Valittu annoskoko54g13kcal0.8g1.2g0.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g7kcal0.4g0.6g0.3g0.3g
Arvot/100g100g25kcal1.5g2.2g0.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462811