Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 9g3.9kcal0g0.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai7.1g25kcal0.9g5.1g0.1g0.2g
Ruokaöljy keskiarvo 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 3g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 12g27kcal2.2g0g2.1g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 11g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 5.5g4.7kcal0.2g0.2g0.3g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g4.8g19kcal1.4g0.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g177kcal10.2g12.8g8.8g0.8g
Valittu annoskoko54g89kcal5.1g6.4g4.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna27g44kcal2.6g3.2g2.2g0.2g
Arvot/100g100g165kcal9.5g11.9g8.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338574