Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 23g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)11g4.3kcal0.2g0.9g0g0.1g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g4.1g12kcal0.8g0g0.9g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka5.5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g11g13kcal2.1g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g69kcal6.4g3.6g3g0.8g
Valittu annoskoko54g34kcal3.2g1.8g1.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna27g17kcal1.6g0.9g0.8g0.2g
Arvot/100g100g64kcal5.9g3.3g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417