Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 16g8.5kcal0.2g2g0g0.1g
Lohifilee 9g18kcal1.7g0g1.2g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%1.2g8.7kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.1kcal0.1g0.8g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 20g6.8kcal0.6g1g0g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g4g8kcal0.4g0.2g0.6g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 2.4g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g115kcal6.6g8g6g0.2g
Valittu annoskoko54g58kcal3.3g4g3g0.1g
Annoskoko puolitettuna27g29kcal1.7g2g1.5g0.1g
Arvot/100g100g107kcal6.1g7.4g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108983