Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 12g15kcal2.6g0g0.5g0g
Sipuli 4.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g13g8kcal0.2g1.7g0g0.1g
Oliiviöljy 0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Paprika punainen 4.1g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g76kcal6g5.4g3g0.6g
Valittu annoskoko54g38kcal3g2.7g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g19kcal1.5g1.4g0.8g0.2g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5g2.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84236