Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha10g18kcal2g0g1g0g
Tomaattimurska 21g6.1kcal0.1g1.1g0g0.4g
Kidneypapu, suolaliemessä7.6g8.3kcal0.6g1.4g0g0.6g
Chili paprika punainen1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)3.9g17kcal0.9g0g1.5g0g
Paprika, punainen4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g5.2g3.8kcal0.1g0.9g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g111kcal7.6g7.6g5g2.2g
Valittu annoskoko54g55kcal3.8g3.8g2.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna27g28kcal1.9g1.9g1.3g0.6g
Arvot/100g100g103kcal7.1g7.1g4.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254057