Savulammaskeitto

Kun vesi kiehuu, lisää liemikuutiot ja tuoreet pilkotut porkkanat.

Lisää 5 min kuluttua lohkotut perunat, keittojuurekset ja sipuli.

Kun perunat ja kasvikset ovat lähes kypsät, lisää paloiteltu kukkakaali ja pieniksi kuutioiksi leikattu kypsä savulammas.

Halutessasi voit käyttää mausteena esim.

mustapippuria myllystä tai kokonaisena.

Anna kiehua noin 5 min, tarkista maku ja keitto on valmis.

Annoksia tulee 4. Yhdessä 530g annoksessa vain 155cal.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.2g
Lampaanlihan, vähärasvainen31g57kcal5.9g0g3.8g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr2.5g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl2.5g15kcal0.2g1.2g1.1g0g
Kukkakaali, tuore38g7.5kcal0.7g0.8g0.1g0.7g
Keittojuurekset, apetit50g13kcal0.4g2.4g0.1g1.1g
Peruna, vanha, kuorittu 56g43kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1060g314kcal17.6g32.6g11.8g7.2g
Valittu annoskoko530g157kcal8.8g16.3g5.9g3.6g
Annoskoko puolitettuna265g78kcal4.4g8.2g3g1.8g
Arvot/100g100g30kcal1.7g3.1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152758