Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki250g140kcal21.2g12.5g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu60g76kcal6.6g0.2g5.4g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti23g110kcal5.5g7.5g6.5g6.4g
Soijajauho rasvainen 20g93kcal6.9g4.7g4.7g2.4g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 175g663kcal48.8g0g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1060g2171kcal178.2g51.6g139.2g17.6g
Valittu annoskoko530g1086kcal89.1g25.8g69.6g8.8g
Annoskoko puolitettuna265g543kcal44.6g12.9g34.8g4.4g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.9g13.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595