Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 236g522kcal41.2g0g40g0g
Kananmuna kuoreton 74g106kcal9.3g0.2g7.6g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g67g79kcal1.9g2.7g6.7g0g
Edamer Viipale, annos 18g67g217kcal16.8g1.3g16.2g0g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 8.4g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Tomaatti 51g12kcal0.3g1.7g0.2g0.7g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1060g1905kcal141.2g17.6g141.8g3g
Valittu annoskoko530g953kcal70.6g8.8g70.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna265g476kcal35.3g4.4g35.5g0.8g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201249