Proteiinimustikka piirakka

Siirry sivulle!

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Muussaa/soseuta banaani ja lisää munat, vesi ja rahka joukkoon.

Yhdistä kuiviin ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada taikina voidellulle/leivinpaperilla vuoratulle vuoalle ja lisää päälle tuoreita mustikoita reippaalla kädellä.

Paista hieman alle puoli tuntia.

Tarkista välillä ettei piirakka paistu yli, muuten lopputulos on jonkin verran kovempi ja kuivempi.

Piirakka on hyvä nostaa uunista pois vielä vähän kosteana.

Piirakkaa voi nauttia kastikkeen kanssa, joka syntyy helposti maitorahkasta, maidosta ja makeutuksesta (tai proteiinijauheesta).

Parasta piirakka on muhittuaan jääkaapissa joitain tunteja/yön yli.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ellenn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka46g141kcal4.5g28.1g0.9g6.9g
Puuro Nalle Kuntokaura 30g29g94kcal4.4g13.8g2.2g5.3g
Hera+ vanilja (Leader), annos 34g50g209kcal41.2g3.5g3g0.5g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g8.4g26kcal0.9g5g0.6g2.3g
Leivinjauhe4.2g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)92g203kcal12.1g0.5g17.1g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g201g169kcal2.2g36.8g0.8g3.6g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, pehmeä rasvaton laktoositon (Valio), annos 500g55g33kcal5.4g2.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1060g1763kcal141.8g183.2g49.6g37.2g
Valittu annoskoko530g881kcal70.9g91.6g24.8g18.6g
Annoskoko puolitettuna265g441kcal35.5g45.8g12.4g9.3g
Arvot/100g100g166kcal13.4g17.3g4.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409579