Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g83g60kcal2.1g14g0.1g0g
Juuriselleri 63g20kcal0.8g2.9g0.1g1.9g
Palsternakka 83g53kcal0.4g9.8g0.3g3.7g
Peruna, keskikokoinen 60g83g50kcal1.2g10.8g0.1g0.7g
Fenkoli, annos 100g42g13kcal0.5g3g0.1g1.3g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g83g79kcal6.7g11.7g0.6g6.7g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 27g8.9kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1060g614kcal23.8g107.4g8g30g
Valittu annoskoko530g307kcal11.9g53.7g4g15g
Annoskoko puolitettuna265g154kcal6g26.9g2g7.5g
Arvot/100g100g58kcal2.2g10.1g0.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347840