Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)353g2544kcal0.4g0.4g282.7g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 101g288kcal15.6g0.2g25.2g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)76g15kcal0g4.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1060g5693kcal32g11g615.8g0g
Valittu annoskoko530g2847kcal16g5.5g307.9g0g
Annoskoko puolitettuna265g1423kcal8g2.8g154g0g
Arvot/100g100g537kcal3g1g58.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67435