Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 175g133kcal3.3g27.1g0.3g1.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka22g2.4kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Purjosipuli 44g10kcal0.8g1g0.1g0.9g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl7.7g5.7kcal0.3g0.6g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 241g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%22g35kcal0.6g0.6g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1061g441kcal11g60.8g14.4g6.2g
Valittu annoskoko530g221kcal5.5g30.4g7.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna265g110kcal2.8g15.2g3.6g1.6g
Arvot/100g100g42kcal1g5.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161615