Torremolinoksen kalavuoka

Torremolinoksen kalavuoka
(4 annosta)

400 g kirjolohifileetä

ripaus sitruunapippuria

I sipuli

I punainen paprika

I maustekurkku

4 dl kalalientä

n. I50 g sulatejuustoa

I dl kermaa

I dl tillisilppua

I rkl sitruunamehua

I tl rosepippuria

I - 2 tl yrttisekoitusta, esim.

Provencen yrttejä

ripaus mustapippuria

Leikkaa kala nahattomiksi suikaleiksi ja laita suikaleet voideltuun uunivuokaan.

Mausta sitruunapippurilla.

Kuori ja hienonna sipuli sekä kuutioi paprika ja maustekurkku.

Levitä kasvikset kalan päälle.

Kuumenna kalaliemi ja laita sulatejuusto liemeen nokareina.

Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Sekoita mausteet kermaan ja yhdistä seos kalaliemen kanssa.

Kaada vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Topiax2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 140g232kcal23.4g0g15.4g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.2kcal0.3g0.9g0g0.3g
Paprika punainen 70g21kcal0.7g3.1g0.3g1.3g
Maustekurkku70g12kcal0.5g2.1g0.1g1.3g
Kalaliemi laimennettu 140g4.2kcal0g0.4g0.3g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 53g156kcal9.7g1.3g12.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 39g127kcal0.8g1.2g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1060g1113kcal70.8g18g84.4g5.8g
Valittu annoskoko530g556kcal35.4g9g42.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna265g278kcal17.7g4.5g21.1g1.5g
Arvot/100g100g105kcal6.7g1.7g8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270195