Savulammaskeitto

Kun vesi kiehuu, lisää liemikuutiot ja tuoreet pilkotut porkkanat.

Lisää 5 min kuluttua lohkotut perunat, keittojuurekset ja sipuli.

Kun perunat ja kasvikset ovat lähes kypsät, lisää paloiteltu kukkakaali ja pieniksi kuutioiksi leikattu kypsä savulammas.

Halutessasi voit käyttää mausteena esim.

mustapippuria myllystä tai kokonaisena.

Anna kiehua noin 5 min, tarkista maku ja keitto on valmis.

Annoksia tulee 4. Yhdessä 530g annoksessa vain 155cal.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g500g140kcal3g29.7g1g12.5g
Lampaanlihan, vähärasvainen313g572kcal59.4g0g37.5g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr25g70kcal2g2.4g6g0.4g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl25g153kcal1.5g11.8g11g0g
Kukkakaali, tuore375g75kcal6.7g8.2g1.1g6.7g
Keittojuurekset, apetit500g130kcal4.5g24g1.5g11.5g
Peruna, vanha, kuorittu 563g428kcal10.6g87.2g1.1g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10600g3135kcal175.4g326.6g118.4g73.4g
Valittu annoskoko5300g1568kcal87.7g163.3g59.2g36.7g
Annoskoko puolitettuna2650g784kcal43.9g81.7g29.6g18.4g
Arvot/100g100g30kcal1.7g3.1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152758