Wok-homma naudan paistisuikaleista

Ruskista naudanpaistisuikaleet, sipulit ja porkkanat rypsiöljyssä.

Ruiskaise päälle soijaa ja teriyakisoosia sekä mustapippurirouhetta ja bambunversojen vesi, ehkä vähän vettä vielä jos tarvitsee niin paljon, että palikat peittyy.

Muhituta kannen alla noin 45 minsaa eli kunnes liha on kystä kyllä.

Pläjäytä sekaan pakasteherneet ja bambunversot ihan loppuvaiheessa, anna nesteen haihtua melko hyvin pois.

Testaa maku, tarvittaessa lisää pippuria ja soijaa.

Hyvää riisin kanssa ja jos lientä olemattomasti, niin maistuu myös ihan raikkaan salaatin kanssa sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Cilly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Paistisuikale naturell (Atria), annos 100g2002g2202kcal420.4g0g50g0g
Rypsiöljy 70g620kcal0g0g70.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g976g273kcal5.9g58.1g2g24.4g
Sipuli (kuorittu)751g203kcal9.8g36g1.5g12.8g
Soijakastike 150g91kcal7.8g14.3g0.1g0g
Teriyaki-kastike (Pirkka), annos 150g150g141kcal6.5g28.7g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g701g161kcal11.9g22.4g2.8g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g501g265kcal28.5g26.5g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10600g7912kcal981.6g372g262g74.4g
Valittu annoskoko5300g3956kcal490.8g186g131g37.2g
Annoskoko puolitettuna2650g1978kcal245.4g93g65.5g18.6g
Arvot/100g100g75kcal9.3g3.5g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72446