Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2400g672kcal14.4g142.8g4.8g60g
Peruna, vanha, kuorittu 2000g1523kcal37.6g310g4g20g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)680g408kcal6.8g30.6g27.2g4.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr20g56kcal1.6g1.9g4.8g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10600g5425kcal126g989.8g82.4g175.6g
Valittu annoskoko5300g2713kcal63g494.9g41.2g87.8g
Annoskoko puolitettuna2650g1356kcal31.5g247.5g20.6g43.9g
Arvot/100g100g51kcal1.2g9.3g0.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90305