Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 601g457kcal11.3g93.1g1.2g6g
Porkkana, keskikokoinen 65g228g64kcal1.4g13.6g0.5g5.7g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g721g937kcal144.2g0g43.2g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g751g1877kcal142.7g0.2g165.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 3003g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10608g6671kcal599.2g213.8g420.2g23.4g
Valittu annoskoko5304g3335kcal299.6g106.9g210.1g11.7g
Annoskoko puolitettuna2652g1668kcal149.8g53.5g105.1g5.9g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197929