Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g1201g913kcal192.1g16.8g8.4g4.8g
Tomaattimurska 1201g353kcal6.7g63.6g2.4g22.8g
Sokeri 24g98kcal0g24g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 2401g2548kcal95.8g465.4g21.4g41.8g
Sipuli (kuorittu)330g89kcal4.3g15.8g0.7g5.6g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow45g117kcal4.5g4.5g9g0.7g
Mustapippuri 18g50kcal2g6.9g0.6g4.8g
Rypsiöljy 84g743kcal0g0g84g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10608g9822kcal610.8g1194g253g161g
Valittu annoskoko5304g4911kcal305.4g597g126.5g80.5g
Annoskoko puolitettuna2652g2455kcal152.7g298.5g63.3g40.3g
Arvot/100g100g93kcal5.8g11.3g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267240