Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl46g410kcal0g0g45.5g0g
Vesi2451g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1751g525kcal17.5g105g3.5g17.5g
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 350g585kcal26.3g14g45.5g9.1g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g490g1049kcal50.5g185.3g11.8g36.3g
Timjami 1.8g4.9kcal0.2g0.5g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10612g5413kcal198g663.6g214g134.2g
Valittu annoskoko5306g2706kcal99g331.8g107g67.1g
Annoskoko puolitettuna2653g1353kcal49.5g165.9g53.5g33.6g
Arvot/100g100g51kcal1.9g6.3g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140568