Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)336g91kcal4.4g16.1g0.7g5.7g
Kidneypapu, suolaliemessä350g385kcal27.3g63.1g1.8g28g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g561g538kcal44.8g78.5g4.5g44.8g
Paistijauheliha nauta 5%1402g1808kcal291.5g0g70.1g0g
Rypsiöljy 79g694kcal0g0g78.5g0g
Valkosipuli 42g46kcal3.3g6.9g0.3g0.9g
Paprika punainen 561g164kcal5.3g25.2g2.2g10.7g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g14g2.8kcal0g0.9g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1037g363kcal10.4g70.5g5.2g14.5g
Vesi, vesijohtovesi 561g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g196g145kcal8.8g25.3g0.4g0g
Persilja 168g46kcal2.3g1.8g0.3g13.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10612g8566kcal796.2g576.6g328g236.2g
Valittu annoskoko5306g4283kcal398.1g288.3g164g118.1g
Annoskoko puolitettuna2653g2142kcal199.1g144.2g82g59.1g
Arvot/100g100g81kcal7.5g5.4g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219886