Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 189g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 9g7kcal1.2g0.1g0g0.7g
Vehnälese 15g35kcal2g2.3g0.7g5.7g
Ruislese 13g36kcal1.9g3.3g0.6g5g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g38g140kcal5.3g20.8g3g4.2g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)113g397kcal13.6g78.2g2.2g5.7g
Vehnäjauho puolikarkea 151g519kcal15.4g105.8g1.8g5.3g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1062g2278kcal78.8g424g16.6g53.2g
Valittu annoskoko531g1139kcal39.4g212g8.3g26.6g
Annoskoko puolitettuna266g569kcal19.7g106g4.2g13.3g
Arvot/100g100g215kcal7.4g39.9g1.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948