Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)113g394kcal14.1g80.8g1.7g3.4g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g105g294kcal15.8g0g25.2g0g
Kananmuna kuoreton 75g107kcal9.4g0.2g7.7g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g150g83kcal4.7g9.6g3g0g
Basilika, tuore11g4.5kcal0.3g0.6g0.1g0.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen75g15kcal0.5g2.9g0.2g1.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1062g1800kcal89.8g188.8g75.8g10.2g
Valittu annoskoko531g900kcal44.9g94.4g37.9g5.1g
Annoskoko puolitettuna266g450kcal22.5g47.2g19g2.6g
Arvot/100g100g170kcal8.5g17.8g7.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193265