Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 75g227kcal13.4g36.4g0.7g8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha60g100kcal11.4g0g6g0g
Amerikan Pekoni filee, HK21g34kcal4.4g0.1g18.9g0g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1062g720kcal58.4g73g51.2g16g
Valittu annoskoko531g360kcal29.2g36.5g25.6g8g
Annoskoko puolitettuna266g180kcal14.6g18.3g12.8g4g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.9g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202917