Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi338g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g11g6.2kcal0.7g0.3g0.2g11.2g
Kuivahiiva, annos 11g5.6g20kcal2.5g2.2g0.3g0g
Soijajauhot, Soyolk51g203kcal19.7g8.1g10.1g6.1g
Vehnälese 45g103kcal6g6.9g2g16.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl47g425kcal0g0g47.3g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 34g228kcal9.1g2.3g19.6g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1062g1969kcal76g39.6g159g76.8g
Valittu annoskoko531g985kcal38g19.8g79.5g38.4g
Annoskoko puolitettuna266g492kcal19g9.9g39.8g19.2g
Arvot/100g100g185kcal7.2g3.7g15g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362