Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee451g879kcal84.3g0g60.9g0g
Rypsiöljy 34g299kcal0g0g33.8g0g
Tilli, tuore 45g14kcal1.7g0.4g0.4g0.9g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1062g2388kcal172.2g1.6g190.2g1.8g
Valittu annoskoko531g1194kcal86.1g0.8g95.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna266g597kcal43.1g0.4g47.6g0.5g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.2g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603