JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 411g515kcal86.4g0g18.5g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g60g137kcal19.1g0.3g6.6g0g
Dijonsinappi, Maille, Original7.5g5.2kcal0.3g0.6g0.2g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka11g9kcal0.4g2.1g0.1g0.1g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g22g88kcal7.2g0g6.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1062g1531kcal228.2g9.4g63.8g1.4g
Valittu annoskoko531g766kcal114.1g4.7g31.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna266g383kcal57.1g2.4g16g0.4g
Arvot/100g100g144kcal21.5g0.9g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293642