Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g240g58kcal2.9g8.2g0.5g5g
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g120g216kcal22.8g0g14.4g0g
Siirappi 18g54kcal0g13.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1062g674kcal52.2g45.8g30g11g
Valittu annoskoko531g337kcal26.1g22.9g15g5.5g
Annoskoko puolitettuna266g169kcal13.1g11.5g7.5g2.8g
Arvot/100g100g64kcal4.9g4.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331052