Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen77g20kcal0.7g3.5g0.3g1.5g
Paprika keltainen 77g23kcal0.7g3.9g0.2g1.5g
Sipuli (käsittelemätön)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)145g29kcal0.9g5.1g0.4g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g17g153kcal0g0g16.9g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1062g575kcal10.4g47g36.6g14.4g
Valittu annoskoko531g287kcal5.2g23.5g18.3g7.2g
Annoskoko puolitettuna266g144kcal2.6g11.8g9.2g3.6g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174