Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 60g529kcal0g0g59.8g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1596g319kcal20.7g47.9g3.2g0g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Katkarapu 1077g737kcal155.5g0g11.8g0g
Herne 479g330kcal24.2g44.8g1.9g14.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Spagetti 1995g6529kcal203.3g1324.5g21.9g66.8g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g40g156kcal13.2g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10624g17541kcal846.2g2857g241g169.4g
Valittu annoskoko5312g8771kcal423.1g1428.5g120.5g84.7g
Annoskoko puolitettuna2656g4385kcal211.6g714.3g60.3g42.4g
Arvot/100g100g165kcal8g26.9g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180844