Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g2396g2636kcal575.1g0g35.9g0g
Sipuli (kuorittu)799g216kcal10.4g38.3g1.6g13.6g
Margariini 80% keskiarvo120g851kcal0.4g0.2g95.9g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g1997g2197kcal59.9g63.9g199.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10624g11798kcal1291.6g204.8g666.2g27.2g
Valittu annoskoko5312g5899kcal645.8g102.4g333.1g13.6g
Annoskoko puolitettuna2656g2950kcal322.9g51.2g166.6g6.8g
Arvot/100g100g111kcal12.2g1.9g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486